POLITICA DE LIVRARE ȘI RETUR

1. Dacă doriți să returnați un produs achiziționat de pe madzerini.ro, puteți face acest lucru în mod gratuit în termen de 14 de zile de la data livrării comenzii dvs.

Produsul trebuie să fie în stare perfectă, iar toate etichetele trebuie să fie la locul lor.

  • Produsul nu trebuie să fie utilizat, purtat, spălat sau deteriorat.

  • Etichetele trebuie să fie atașate la produse cu sigiliul de unică folosință; vă rugăm să încerați produsul fără a scoate eticheta și sigiliul corespunzător, deoarece produsele returnate fără acestea nu vor fi acceptate.

  • Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original.

  • Produsele returnate trebuie trimise înapoi vânzătorului într-o singură expediere. Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu accepta articole din aceeași comandă dacă sunt returnate și expediate în momente diferite.

2. Solicitarea autorizației de returnare trebuie completată corect și trimisă vânzătorului pe e-mail : madzerinimd@gmail.com,

Documente necesare: Pentru toate returnările este necesară o cerere de returnare completată și semnată;

Chitanță de vânzare (situată în interiorul cutiei cu comanda); * O copie a pașaportului persoanei care a plătit comanda;

3. Produsele pot fi returnate prin livrarea coletului prin curierul indicat de Vânzător (FAN Curier), sau printr-un alt transportator, numai după completarea cererii de Număr de autorizare de retur care poate fi găsită online în zona Serviciului Clienți pentru a obține returnarea.

Nu este posibil să schimbați articolul ales cu altul.

Retururile pot fi expediate prin curierul FAN Curier indicat de Vânzător, utilizând eticheta preimprimată pe care o veți găsi în coletul dvs. Această metodă va permite Vânzătorului să plătească expedierea în numele dvs. și să verifice în orice moment locul în care se află coletul dvs. Contactați FAN Curier pentru a aranja preluarea. Dacă decideți să utilizați un alt agent de expediere pentru a returna produsele, altul decât cel indicat de Vânzător, va trebui să plătiți singur cheltuielile de returnare și veți fi responsabil în cazul pierderii sau deteriorării produselor în timpul transportului . Produsele care trebuie returnate trebuie livrate curierului în termen de paisprezece (14) zile lucrătoare de la data primirii lor. Puneți eticheta preimprimată (trimisă împreună cu comanda originală) pe exteriorul pachetului. Dacă nu găsiți eticheta preimprimată, puteți solicita Curierului să aducă una când vine să colecteze coletul. Completați-l cu următoarele informații: MEDVED FAMILY SRL www.madzerini.ro. Veți fi notificat prin e-mail atunci când returnarea dvs. este primită și procesată.

1. Online cumpărăturile nu pot fi schimbate. Cu toate acestea, puteți returna comanda GRATUIT până la data scadenței și plasați o nouă comandă.

2. Rambursările vor fi efectuate pe cardul bancar, care a fost achitat în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii notificării de returnare.

3. Termenul estimat de livrare va fi de aproximativ 1-7 zile lucrătoare, în funcție de adresa de livrare.

4. Amintiți-vă că ne puteți contacta întotdeauna prin e-mail la următoarea adresă: madzerinimd@gmail.com.

CIF: RO41706608
Denumire client: MEDVED FAMILY S.R.L.
Reg com: J22/3088/2019
Adresa: Str. Moldovei 30, of.5
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Tara: Romania
IBAN: RO84OTPV570001249357RO01
Banca: OTP
Email: tihaiairina@gmail.com

Date comperciale

CIF: RO41706608
Denumire client:
MEDVED FAMILY S.R.L.
Reg com: J22/3088/2019
Adresa: Str. Moldovei 30, of, 5
Judet: Iasi
Tara: Romania
IBAN: RO 77 INGB 0000 9999 1267 0829
Banca: ING


RO

“Acest website a fost actualizat cu susținerea programului de Accelerare ZIPHOUSE, finanțat de USAID, Suedia și UK. Conținutul publicat este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor S.U.A., Suediei sau al Marii Britanii.”

ENG

“This website was updated with the support of the ZIPHOUSE Acceleration program, financed by USAID, Sweden and the UK. The contents are the responsibility of creator and do not necessarily reflect the views of USAID, the United States, Sweden and UK Governments”

Copyright © 2020 Madzerini. Toate drepturile rezervate.