Rulează videoul

Despre

BRAND

Madzerini este certificat drept expert de talie internațională în ceea ce privește proiectarea, crearea și dezvoltarea colecțiilor de îmbrăcăminte rafinate. De mai bine de 30 de ani, ne îmbunătățim constant calitatea produselor și a serviciilor, iar simțul subtil al stilului, crearea de siluete elegante și folosirea țesăturilor moderne reprezintă principalele elemente care ne ghidează parcursul profesional. Anual, realizăm peste 150 de modele de paltoane, trenciuri și jachete care îndeplinesc cerințele în materie de design, calitate și durabilitate.

Fiecare colecție sezonieră pune o amprentă unică asupra noastră, iar bunul-gust este garantat de designeri italieni dedicați, care reușesc să ofere perspetive elegante și strălucitoare oricărui obiect de îmbrăcăminte. Propriile țesături și accesorii moderne multifuncționale, brevetate sub numele de Madzerini, oferă perespectiva conturării unei colecții unice și distinse. Punem accent pe un control strict al calității, care se regăsește în toate etapele, de la proiectare până la producția unui lot industrial de produse, în fabricile proprii.

Considerăm eleganța ca fiind una dintre principalele forme de manifestare, o reflectare intensă a grației și frumuseții. Prin urmare, mintea, stilul și comportamentul unei persoane sunt conectate într-un mod fascinant. Madzerini vă oferă perpectiva eleganței supreme, pentru a putea creiona un stil propriu, desăvârșit.

CIF: RO41706608
Denumire client: MEDVED FAMILY S.R.L.
Reg com: J22/3088/2019
Adresa: Str. Moldovei 30, of.5
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Tara: Romania
IBAN: RO84OTPV570001249357RO01
Banca: OTP
Email: tihaiairina@gmail.com

Date comperciale

CIF: RO41706608
Denumire client:
MEDVED FAMILY S.R.L.
Reg com: J22/3088/2019
Adresa: Str. Moldovei 30, of, 5
Judet: Iasi
Tara: Romania
IBAN: RO 77 INGB 0000 9999 1267 0829
Banca: ING


RO

“Acest website a fost actualizat cu susținerea programului de Accelerare ZIPHOUSE, finanțat de USAID, Suedia și UK. Conținutul publicat este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor S.U.A., Suediei sau al Marii Britanii.”

ENG

“This website was updated with the support of the ZIPHOUSE Acceleration program, financed by USAID, Sweden and the UK. The contents are the responsibility of creator and do not necessarily reflect the views of USAID, the United States, Sweden and UK Governments”

Copyright © 2020 Madzerini. Toate drepturile rezervate.