Cooperare

Madzerini

Madzerini este un brand de talie mondială în design, creație și manufacturarea articolelor de îmbrăcăminte exterioară. Ne-am

îmbunătățit pe parcursul a 30 de ani de experiență în domeniu. Ne bazăm pe un stil minimalist pentru a pune în evidență eleganța siluetelor, având un caracter practic și fiind asociat cu

materiale moderne și accesorii versatile. Anual, creăm peste 150 de modele de paltoane, geci și geci de puf care satisfac cerințele celor mai exigenți clienți.

Showroom

Ciclul de producție al fiecărei colecții de sezon este asigurat de designeri italieni de renume care creează silueta și stilul pentru a concepe trenduri de succes. Madzerini dezvoltă constant materiale și accesorii moderne versatile patentate, colaborând cu furnizori de încredere a unor materiale naturale, izolante, de înaltă tehnologie și a unor echipamente de cusut inovative. Un control strict de calitate efectuat constant însoțește întregul proces, de la design-ul, la producția stocurilor în propriile fabrici.

Parteneriatele cu MADZERINI reprezintă un pas considerabil ce va garanta succesul colaboratorilor și va oferi afacerilor o cifră de afaceri care va crește constant odată cu numărul clienților fideli, pregătiți să achiziționeze și să recomande produsele brand-ului. Nivelul de calitate combinat cu reputația brand-ului vor garanta vânzări excelente și o evoluție dinamică.

Contact:

email:  madzerinimd@gmail.com

telefon:  +40 (758) 883 811

CIF: RO41706608
Denumire client: MEDVED FAMILY S.R.L.
Reg com: J22/3088/2019
Adresa: Str. Moldovei 30, of.5
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Tara: Romania
IBAN: RO84OTPV570001249357RO01
Banca: OTP
Email: tihaiairina@gmail.com

Date comperciale

CIF: RO41706608
Denumire client: MEDVED FAMILY S.R.L.
Reg com: J22/3088/2019
Adresa: Str. Moldovei 30, of, 5
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Tara: Romania
IBAN: RO84OTPV570001249357RO01
Banca: OTP
Email: tihaiairina@gmail.com

RO

“Acest website a fost actualizat cu susținerea programului de Accelerare ZIPHOUSE, finanțat de USAID, Suedia și UK. Conținutul publicat este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor S.U.A., Suediei sau al Marii Britanii.”

ENG

“This website was updated with the support of the ZIPHOUSE Acceleration program, financed by USAID, Sweden and the UK. The contents are the responsibility of creator and do not necessarily reflect the views of USAID, the United States, Sweden and UK Governments”

Copyright © 2020 Madzerini. Toate drepturile rezervate.