Alege geaca perfecta

Milano, ItaliaCapitala Modei și Casa brandurilor cu greutate din industria faschionului de unde și provine Brand-ul Nostru.

Madzerini creează haine care întruchipează cele mai bune idei despre eleganță și stil.

Dedicarea și atenția pentru detalii, cunoștințele și experiența practică și profesională acumulată, un sentiment de stil in combinatie cu un gust estetic ne asigură nivelul înalt de performanță al produselor noastre. Ne place munca noastră care de fapt este o creație cu mult entuziasm. Suntem în continuă căutare a lucrurilor noi, pentru a fi primii în afacerea noastră. Doar căutarea excelenței cu o pasiune neîngrădită poate duce la realizarea acesteia.

Maestria este rezultatul unei dezvoltări și îmbunătățire constante.

Atenția acordată detaliilor, cunoștințele și experiența acumulată pe parcursul anilor, sentimentul de stil și gust estetic, ne permite rezistăm la cel mai înalt nivel de performanță în industria faschionului.

CIF: RO41706608
Denumire client: MEDVED FAMILY S.R.L.
Reg com: J22/3088/2019
Adresa: Str. Moldovei 30, of.5
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Tara: Romania
IBAN: RO84OTPV570001249357RO01
Banca: OTP
Email: tihaiairina@gmail.com

Date comperciale

CIF: RO41706608
Denumire client: MEDVED FAMILY S.R.L.
Reg com: J22/3088/2019
Adresa: Str. Moldovei 30, of, 5
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Tara: Romania
IBAN: RO84OTPV570001249357RO01
Banca: OTP
Email: tihaiairina@gmail.com

RO

“Acest website a fost actualizat cu susținerea programului de Accelerare ZIPHOUSE, finanțat de USAID, Suedia și UK. Conținutul publicat este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor S.U.A., Suediei sau al Marii Britanii.”

ENG

“This website was updated with the support of the ZIPHOUSE Acceleration program, financed by USAID, Sweden and the UK. The contents are the responsibility of creator and do not necessarily reflect the views of USAID, the United States, Sweden and UK Governments”

Copyright © 2020 Madzerini. Toate drepturile rezervate.